Behance Served Sites

Served is a collection of sites that showcase category specific content from Behance, the world's leading platform for creative professionals across all industries.

View All Served Sites →

UM Visitors' Centre.

Info
Statistics
Created:
Last Edited:
348
26
1
Description
Images.
Share
  • UM Visitors' Centre.
    Netherlands, Maastricht, 2006.
  • A masterplan was developed for Maastricht University in order to make the faculties, that are housed in several historic buildings in the city centre more visible. The plan included a varied series of recommendations that would enhance their connection and recognizability. The most important element was the realisation of a Visitors’ Centre as a new main entrance to the city campus. This was realised in an old convent church in accordance with the plan. The contemporary interior with interactive media applications was made to measure for the existing building. A central feature is the ‘traptribune’ object, which is a large staircase that can also be used as a rostrum.

    Für die Universität von Maastricht wurde ein Masterplan entwickelt, um die zum großen Teil in sehr alten innenstädtischen Gebäuden etablierten Fakultäten sichtbarer zu machen. Der Plan umfasst eine unterschiedliche Anzahl Empfehlungen, die den Zusammenhang und die Wiedererkennbarkeit vergrößern. Das wichtigste Element ist der Bau eines Besucherzentrums als stellvertretenden Haupteingang des Stadtcampus. Dieser ist laut Plan in einer alten Klosterkirche umgesetzt. Das moderne Interieur mit interaktiven Medienanwendungen ist auf das bestehende Gebäude zugeschnitten. Im Mittelpunkt steht die „Treppentribüne“ ein großes Treppeninterieur, das auch als Tribüne genutzt werden kann.

    Voor de Maastrichtse Universiteit is een masterplan ontwikkeld om de voor een groot deel in zeer oude binnenstedelijke gebouwen gevestigde faculteiten zichtbaarder te maken. Het plan omvat een uiteenlopende reeks van aanbevelingen, die de samenhang en herkenbaarheid vergroten. Belangrijkste element is de realisatie van een Visitors’ Centre als plaatsvervangende hoofdentree van de stadscampus. Dit is volgens plan gerealiseerd in een oude Kloosterkerk. Het hedendaagse interieur met interactieve media-applicaties is op maat gemaakt voor het bestaande gebouw. Centraal staat de ‘traptribune’, een groot trapmeubel dat ook als tribune kan worden gebruikt.

Add to Collection

Discuss This Project: ( Comments )

You must as a Creative to join the conversation.