Behance Served Sites

Served is a collection of sites that showcase category specific content from Behance, the world's leading platform for creative professionals across all industries.

View All Served Sites →

MAUDEN OFFICE DESIGN 2012 Headquarter

Info
Statistics
Created:
Last Edited:
570
28
3
Description
Il progetto prevedeva la ristrutturazione di una superficie complessiva di circa 700 metri quadrati di intervento.Gli uffici si trovano in uno dei punti focali della città, il nord-ovest, un punto di collegamento tra il centro città e il futuro sito di Expo 2015. Gli uffici sono sale riunioni, aree di sosta e oltre 50 posti a sedere: diviso tra esecutivo responsabile delle vendite, back office e posizioni tecniche.La caratteristica principale del progetto è il vetro, un materiale che è stato scelto per consentire agli utenti di godere la vista della città a 360 °. Il concetto di design gioca sulla completa trasparenza del vetro, inserito in questo spazio, in cui la parete si smaterializza e diventa elemento naturale dove lo spazio esterno diventa parte integrante del progetto. The project involved the renovation of a total area of ​​approximately 700 square meters of intervention.The offices are located in one of the focal points of the city, the north-west, a point of connection between the city center and the future site of Expo 2015. The offices have meeting rooms, break areas and well over 50 seats: split between executive, sales, back office and technical positions.The main feature of the project is the glass, a material that has been chosen to allow users to enjoy the city view at 360 °. The design concept plays on a full transparency of the glass, inserted within this space, in which the wall is dematerialized and turns into a natural element where the outer space becomes an integral part of the project.
Share
  • Mauden Spa Headquarter
    Office Design | 2012
  • Il progetto prevedeva la ristrutturazione di una superficie complessiva di circa 700 metri quadrati di intervento.Gli uffici si trovano in uno dei punti focali della città, il nord-ovest, un punto di collegamento tra il centro città e il futuro sito di Expo 2015. Gli uffici sono sale riunioni, aree di sosta e oltre 50 posti a sedere: diviso tra esecutivo responsabile delle vendite, back office e posizioni tecniche.La caratteristica principale del progetto è il vetro, un materiale che è stato scelto per consentire agli utenti di godere la vista della città a 360 °.
    Il concetto di design gioca sulla completa trasparenza del vetro, inserito in questo spazio, in cui la parete si smaterializza e diventa elemento naturale dove lo spazio esterno diventa parte integrante del progetto.

    The project involved the renovation of a total area of ​​approximately 700 square meters of intervention.The offices are located in one of the focal points of the city, the north-west, a point of connection between the city center and the future site of Expo 2015. The offices have meeting rooms, break areas and well over 50 seats: split between executive, sales, back office and technical positions.The main feature of the project is the glass, a material that has been chosen to allow users to enjoy the city view at 360 °.
    The design concept plays on a full transparency of the glass, inserted within this space, in which the wall is dematerialized and turns into a natural element where the outer space becomes an integral part of the project.

Comments: ( Comments )